Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

Pressemelding



Tittel: Ukens kulinariske: Laksecarpaccio med fennikel
Avsender: Kulinarisk.no
Dato: 26/05/2016



Pressemelding:
Ukens kulinariske: Laksecarpaccio med fennikel
Skal du lage en helt rå forrett? Laksecarpaccio med fennikel smaker fortreffelig og er en skikkelig god appetittvekker.
Laksecarpaccio med fennikel

Oppskrift (4 personer)

500g laksefilet
1 sitron, saften av den
1 liten fennikel, skåret i veldig tynne skiver
2 ss extra virgin olivenolje

Skjær laksefileten i tynne skiver og legg skivene på et stort flatt fat. Hell ¾ av sitronsaften over laksen, og sett den i kjøleskapet i 10-12 minutter. Fordel deretter laksen på fire tallerkener. Fordel fennikelen over, og drypp resten av sitronsaften og olivenoljen over og server sammen med lyst, godt brød.


Vinanbefaling
Gentil Hugel  er en smakfull vin som fører sammen den krydrede smaken av Gewurtztraminer, kroppen av Pinot Gris, finessen av Riesling, fruktaromaen fra Muscat og den forfriskende karakteren fra Sylvaner.

Vinmonopolnummer: 3453301 Lenke

Pris:138,50kr


Til redaksjonen:
Ukens sak eller ukens saker (sendes ut vanligvis på torsdager) fra Kulinarisk.no blir distribuert med bilder til fri bruk sammen med den utsendte saken på nettsider med forutsetning om lenke til den aktuelle saken/oppskriften på kulinarisk.no, samt med tekst- og fotokreditering: Kulinarisk.no/Laksecarpaccio/Monica Friedrich

Lenke til denne ukens sak: Laksecarpaccio med fennikel

Url: http://www.kulinarisk.no/mat/fisk-og-skalldyr/fisk/laksecarpaccio-med-fennikel/

Ønsker redaksjonen høyoppløselige bilder/flere bilder, produksjon av mat- og drikkerelatert innhold eller vil tipse oss om lokale produsenter kontakt Kjersti Edvartsen, redaktør i kulinarisk.



For mer informasjon:


Kjersti Edvartsen
Redaktør
Telefon: 909 55 775
E-post: kjersti@kulinarisk.no


Om Kulinarisk.no
Et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir brukeren inspirasjon, hjelp og veiledning, samt gode oppskrifter som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Mat- og drikkemagasinet Kulinarisk.no eies og driftes av Sister Europa AS.


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av Kulinarisk.no***
addthis



Klikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.