Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

PressemeldingTittel: Skiskytter-brødrene Bø fortsetter satsingen på firmahytter
Avsender: DaysOff
Dato: 14/08/2019Pressemelding:
Skiskytter-brødrene Bø fortsetter satsingen på firmahytter
Brødrene Bø har i snart 2 år levert firmahytteordning til store selskaper i hele Norge.
Brødrene Bø levere firmahytteordning til store selskaper landet over, men nå sikter de seg også inn på mindre bedrifter. "Dette er bedrifter som ikke før har sett på det som et mulig tilbud til sine ansatte.", sier storebror Tarjei. "I starten har vi kun satset på at store selskaper skal gå over til vår løsning for å slippe intern håndtering og øke utvalget. Men nå vil vi også inkludere mindre bedrifter som ikke har kunnet ta seg råd til en slik populær velferdstjeneste", sier gullvinner Johannes. 


Brødrene sier at markedet har tatt godt imot deres tjeneste og mange har sett seg tjent med å "outsource" alt rundt dette til DaysOff, som selskapet heter. Tarjei sier at de tidlig forstod at dette ville bli en populær tjeneste og er ekstra fornøyd med at dette bidrar til at flere kommer seg ut i norsk natur og får oppleve hyttelivet.


Men med et utvalg på flere hundre leieobjekter i inn- og utland, så er det ikke bare hytteliv som er i fokus. Vi ønsket å ha et bredt utvalg slik at det favnet alle i bedriften og ikke kun de som vil på fjellet. Så vi har hytte, leiligheter og feriehus plassert over hele verden i utvalget. Men det viktigste er å gi de ansatte en mulighet for restitusjon,  for så å komme tilbake og prestere bra. Det blir litt som vi gjør. Vi trener hardt og trenger noen Daysoff til restitusjon så vi kan levere når det gjelder. Akkurat som ansatte i virksomheter.


For mer informasjon:


Truls Furuseth
DaysOff AS
Mobil: 482 51 628
E-post: truls.furuseth@daysoff.no


Om DaysOff
DaysOff er et konsept som gir ansatte i norske bedrifter tilgang til firmahytter og -leiligheter i inn- og utland.


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av DaysOff***
addthisKlikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.