Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

PressemeldingTittel: Skulpturer i bevegelse
Avsender: LaVie!
Dato: 09/03/2011Pressemelding:
Skulpturer i bevegelse
Onsdag 9. mars klokken 18.00 åpner utstillingen "Skulpturer i bevegelse" med billedhugger og skulptør Bjørn Sørvang Hansen.
Dette finner sted hos Galleri LaVie! på Holtet i Oslo, og vil bli en spektakulær ustilling med 41 skulpturer, fra smått til meget stort. Kunstneren vil vise både gamle og nye arbeider i tre, gips og bronse. 

Bjørn Sørvang Hansen fra Oslo er nok mest kjent for sine svært livaktige dyreskulpturer, men han er også kjent for å lage helt spesielle skulpturer, som hans eminente skulptur "Steget" av Tom Lund, skikongen Gjermund Eggen, tannlegeskulpturen (se vår hjemmeside, under ”Kontakt”) og hans jazzrelieffer.

Bjørn Sørvang Hansen er i skrivende stund i full gang med å lage en bronseskulptur i full størrelse av Henrik Sørensen, et relieff av Kong Haakon for Engerdal kommune og en skulptur av skiløperen Oddbjørn Hagen. 

Per Ung om kunstneren: ”Bjørn Sørvang Hansen skaper skulpturer som viser stor innlevelse og har en detaljrikdom som er en glede å oppleve.”

For henvendelser angående intervju med Bjørn Sørvang Hansen, benytt kontaktinformasjonen nedenfor. Utstillingen kan oppleves fra 9. til 31. mars. 

Åpningstider: Tirsdag til fredag 12 – 18, lørdag og søndag 12 – 17.

Vedlegg 1: Foto: av Tom Hermansen
Vedlegg 2: Foto: Kunstneren og Henrik
Vedlegg 3: Foto: Bjørn med laks

For mer informasjon:


Per Vie
LaVie Victory AS / Galleri LaVie!
Sandstuveien 12, 1178 Oslo
Mobil: +47 91617405
http://www.lavie.no/


Om LaVie!
Galleri LaVie! holder til på Nordstrand i Oslo. Vi arrangerer en rekke aktiviteter kurs, seminarer, intimkonserter og kunstutstillinger. Galleri LaVie! arrangerte sin første utstilling i juni 2010.
Åpningstider: Tirsdag til fredag 12 – 18, lørdag og søndag 12 – 17.


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av LaVie!***
addthisKlikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.