Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

PressemeldingTittel: BLÅKLÄDER OG BJØRN BORG I ET UNIKT SAMARBEID
Avsender: BLÅKLÄDER
Dato: 20/03/2014Pressemelding:
BLÅKLÄDER OG BJØRN BORG I ET UNIKT SAMARBEID
Da Blåkläder ønsket å tilby noe annerledes i undertøysveien på vårens buksekampanje, gikk tankene til et annet svensk varemerke som også har ambisjoner om å erobre verden.

"Riktig kledd, trygg og stilig fra innsiden og ut" - det er Blåkläders filosofi. Med så mange spennende nyheter til utsiden, kjente Blåkläder at det var på høy tid å løfte det som er under. Björn Borg og Blåkläder er to varemerker som har mye til felles. Viljen til å kontinuerlig utvikle design og by på noe nytt og spennende. I tillegg har de begge den beinharde innstillingen om å aldri gå på kompromiss med kvaliteten.

 

Resultatet ble et eksklusivt designsamarbeid og en boxer med Blåklädermønster og den klassiske Björn Borg linningen. Boxeren er et Limited Edition kampanjeprodukt.

 

Ved kjøp av Blåkläders håndverkerbukse X1500 får du Blåkläders spesialdesignet Björn Borg-boxer på kjøpet! Gjelder hos utvalgte forhandlere.

 

Les mer på: http://blaklader.com/no/produkter/kampanjer/bjorn-borg/For mer informasjon:


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Robert Mørch
Salgssjef Blåkläder Norge
Email: robert.morch@blaklader.com
Mobil: 901 03 739


Om BLÅKLÄDER
Blåkläder utvikler, produserer og selger arbeidstøy, hansker og sko for fagfolk med høye krav til funksjonalitet, kvalitet og design. Blåkläder produkter selges på et internasjonalt marked via forhandlere eller via direkte avtaler med store selskaper. Blåkläder, som har sitt hovedkvarter og sentrallager Svenljunga i Sverige, er representert i 15 land.

Les mer på www.blaklader.com


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av BLÅKLÄDER***
addthisKlikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.