Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

PressemeldingTittel: Gaven med karakter
Avsender: Ikra AS
Dato: 03/09/2014Pressemelding:
Gaven med karakter
«Det finnes ingen fremtid uten en fortid. Skal man skape noe nytt er det naturlig å ha med seg historien...» – Natalia Leikis, designer. IKRA AS by Natalia Leikis lanserer ny serie: «Livets hjul». En kombinasjon av eldre skandinavisk kultur og historie, høy kvalitet på glass og Natalia Leikis design ferdigheter.

Livets hjul på middagsbordet.


Røft sett av røykfargete grå tallerkener med full futhark i midten passer perfekt tilet hvert bord. Futhark er en betegnelse på den eldre runerekken. De seksførste tegnene i runerekken, som inneholder 24 tegn, uttales «Futhark». Hver rune er et tegn som har sitt navn, et hemmelig budskap og en lyd. Det vites ikke akkurat hvor og når runene oppsto, men det vi vet er at designeren Natalia Leikis ble inspirert av de magiske gamle runer, oghar skapt noen fantastiske tallerkener med en helt unik karakter. Det er designet med utgangspunkt i den som elsker å tenke og den som vet å verdsette historien.

 

Forgagne tider som inspirasjon.


Hulemalerier fra våre forfedre, helleristninger og tøffnorsk natur er det som inspirerte designeren Natalia Leikis til å lage nye flotte produkter med motiver fra de forgagne tider. Ønsket om å skape et produkt som skal minne oss om vår forhistorie, og samtidig være et verdig uttrykk for vår egen tid, resulterte i to spennende fat i to ulike størrelser og ett sett med middagstallerkener. Du kan nyte rene linjer og flott fargevalg: gråsom fjellet og dramatisk rød som en solnedgang.

Design-fatene passer utmerket som designelement til interiør,som en spennende følgesvenn til tradisjonsrike matretter eller rett og slett som et fruktfat.

 

 

På vei til suksess

 

Natalia Leikis er på ingen måte en nybegynner i glassbransjen, hennes varemerke IKRA by Natalia Leikis har allerede flere kjente og velrennomerte spisesteder på sin kundeliste, blant annet Gamle Logen, Sundvolden Hotell, Ekebergrestauranten, Alex sushi, Nodee mm.

Forsommeren 2014 ble det inngått en avtale mellom Natalias IKRA og PF Concept. PF Concepter en ledende aktør innen gaver og profileringsartikler, med flere verdenskjente varemerker i sin portefølje. Natalia Leikis er derfor stolt og forventningsfull etter at PF Concept besluttet å satse på norsk design ved å presentere utvalgte serie fra IKRA's konsept til sine forhandlere.


Men selv om IKRA AS by Natalia Leikis tar lange skritt mot suksess og produktene hennes er godt likte og ettertraktede av flere seriøse aktører, holderdesigneren høyt tempo og utvikle flere nye konsepter.

 

Natalia Leikis sier selv dette om den nye serien «Livetshjul»:


-For meg som designer er veldig viktig «å gi et godt hjem» til det jeg skaper… I serien «Livets hjul» satser jeg på klassiske former og skandinaviske symboler fra en svunnen tid. Produktene mine er skapte for å gi styrke,inspirasjon og glede for mennesker.
Bildetekst:


Bilde 1.  Rødtfat fra serien «Livets hjul» inspirert av hulemalerier fra våre forfedre –helleristninger. Designer Natalia Leikis, IKRA AS. Foto: Olga Nordhus


Bilde 2. Tøffe røykfarget grå tallerkener med eldrerunerekken i midten. Designer Natalia Leikis, IKRA AS. Foto: Olga Nordhus


Bilde 3.  Det grå fatet fra den nye serien «Livetshjul» er naturlig og stilrent. Designer Natalia Leikis, IKRA AS. Foto: OlgaNordhus


Bilde 4.  Designer Natalia Leikis og Truls Lien fra PF Concept på lansering av ny serie.

For mer informasjon:


Natalia Leikis

Designer / Gründer for Ikra AS
Mobil: 91 88 07 46
E-post: natalia@leikis.com

Webside: www.ikraglass.no


Om Ikra AS
Natalia Leikis har drevet med design i Norge siden 1992. Hennes klær, til representasjon og fest, er populære blant de som ønsker noe helt spesielt og personlig til viktige anledninger. Hun er medlem av Norske Industri Designere (NID), og har en Mastergrad fra University of Technology and Design i St Petersburg, Russland.
Natalia's nye konsept er Ikra, hvor moderne og eksklusiv design er kombinert med tradisjoner og avansert teknologi.
Varemerket «Ikra by Natalia Leikis» tilbyr glassprodukter med tilpasning til egen stil, temperament, formspråk og fargekart, selv i små serier, noe som gir et unikt og eksklusivt preg.


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av Ikra AS***
addthisKlikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.