Hjem
Om oss
Referanser
Bli kunde
PRM tjenester

PressemeldingTittel: SOFTSHELL - DET ULTIMATE HØSTPLAGGET
Avsender: BLÅKLÄDER
Dato: 15/09/2014Pressemelding:
SOFTSHELL - DET ULTIMATE HØSTPLAGGET
ARBEIDSKLÆR - ET VIKTIG VERKTØY FOR Å GJØRE EN GOD JOBB! Velg riktig arbeidsklær for en enklere hverdag! Arbeidsklær stiller helt spesielle krav til funksjonalitet og Blåkläder er opptatt av at du får plagg som er komfortable, samtidig som de skal gi deg rett beskyttelse og de riktige funksjonene.
Fungerer ikke klærne som de skal, kan du bli syk, jobbe mindre effektivt og irritere deg unødvendig. Velger du Blåkläder arbeidsklær kan du være sikker på at du får god kvalitet og en bra brukeropplevelse. Dette er viktig for at du skal kunne gjøre en så bra jobb som mulig.

 

Softshellplagg er det ultimate høstplagget. Blåkläders softshellplagg beskytter deg mot ruskevær og duggregn, og hindrer at du blir våt og kald på arbeidsplassen. Disse plaggene er myke og behagelige med mye stretch. Softshellplagg passer perfekt når man er i mye bevegelse på jobb, og Blåkläder har ulike softshellmodeller med forskjellige funksjoner, som gjør at det finnes et softshellplagg til alle yrker og situasjoner.


DEN PERFEKTE ALL-AROUND SOFTSHELLJAKKEN


Denne softshelljakken fra Blåkläder er en meget fleksibel og allsidig softshelljakke med justerbar hette og forlenget rygg for bedre komfort. Jakken er designet for å gi deg maksimal bevegelsesfrihet, og den er også laget av et vind- og vanntett materiale som puster. Alle glidelåser er vannavvisende. Jakken finnes i tre tøffe fargekombinasjoner.


Artikkelnummer: 49492517 9992/svart/sølv, 9744 mørkegrå/grønn, 9756/mørkegrå/rød.


Kvalitet: 100%polyester, 3-lags stoff av softshelltype, vind- og vanntett,pustefunksjon,300g/m2


MAKSIMAL KOMFORT I BITENDE VIND OG DUSKREGN MED MATCHENDE SOFTSHELLBUKSE!


I denne softshellbuksen blander Blåkläder det beste fra to verdener; bra beskyttelse mot dårlig vær og god pusteevne. Stoffet i buksen er både elastisk,vind- og vannavvisende. Fremfor alt har den alle de funksjonene du har på din vanlige håndverkerbukse, slik at du fortsatt kan jobbe like effektivt som i dine vanlige håndverkerbukser. Softshellbuksen er perfekt på en fuktig høstdag!


 Artikkelnummer: 1500 2517 9900


For mer informasjon:


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Robert Mørch
Salgssjef Blåkläder Norge
Email: robert.morch@blaklader.com
Mobil: 901 03 739


Om BLÅKLÄDER
Blåkläder utvikler, produserer og selger arbeidstøy, hansker og sko for fagfolk med høye krav til funksjonalitet, kvalitet og design. Blåkläder produkter selges på et internasjonalt marked via forhandlere eller via direkte avtaler med store selskaper. Blåkläder, som har sitt hovedkvarter og sentrallager Svenljunga i Sverige, er representert i 15 land.

Les mer på www.blaklader.com


***Denne pressemeldingen er distribuert av PRM.no på vegne av BLÅKLÄDER***
addthisKlikk på bildene for nedlasting i høyere oppløsning - bildene åpnes automatisk i ditt standard visningsprogram.